Over ons 2018-10-04T10:28:37+00:00

Over Carcoatings

Carcoatings is een verfgroothandel in autolakken, industrie coatings, bouwverven en schilderslakken voor schilder en particulier.
Doordat wij aangesloten zijn bij een internationale verkooporganisatie kunnen wij uw huidige paint en non-paint producten tegen zeer concurrerende prijzen leveren.

Door een jarenlange ervaring  in het verkooptraject van autolakken een aanverwante artikelen weten wij als geen ander hoe met name de autolak markt behoefte heeft aan een gunstige inkoop van producten. Directe levering en service staat bij ons dan ook voorop.

U kunt besparen op bijvoorbeeld lakken, grondmaterialen, verharders en bijproducten. Nagenoeg alle merken zoals PPG, Glasurit en Sikkens hebben wij in ons programma.
U bent verzekerd van originele producten zoals u ze momenteel bent gewend met dezelfde verpakkingen, chargenummers en houdbaarheid.
Voordelig inkopen gaat dus niet ten koste van kwaliteit!

Neem contact op met ons middels fax, email of telefoon en maak een afspraak om uw huidige prijzen te vergelijken met de onze. Om het u nog gemakkelijker te maken zal binnenkort onze webshop worden geopend zodat u rechtstreeks via deze site kunt bestellen. Levering door geheel Nederland is mogelijk.

Wij leveren niet alleen autolakken, maar ook: